Friday, May 7, 2010

Senator Tertangkap Lihat Gambar Lucah Di Dewan Senat

foto Senator Mike Bennett View Porn

fajridil.blogspot.com - seorang ahli politik dan senator di Tallahassee, Florida, Amerika Syarikat merah padam mukanya kamera berjaya menangkap gambar ketika beliau sedang melihat gambar wanita bogel yang hanya memakai seluar G-string di laptopnya ketika berada di dewan senat.

dalam pembelaannya, Mike Bennett yang merupakan seorang senator di negara bahagian Florida mengatakan bahawa dia bosan mendengar perdebatan tentang menggugurkan kandungan di badan legislatif negara di Tallahassee. dalam rakaman video menunjukkan senator dari parti republik tersebut mencondongkan badan ke arah laptopnya yang menampilkan gambar-gambar tersebut sebelum menutup gambar gambar tersebut dan membetulkan kembali skrin laptopnya.

rakaman video senator Mike Bennett lihat gambar lucah

Telegraph pada khamis (06/05/2010) menyatakan, saat dia dia melihat gambar lucah di komputer yang dibeli oleh kerajaan tersebut, seorang senator negara bahagian lain terdengar membantah rancangan undang-undang tentang pengguguran kandungan itu dengan menyatakannya sebagai tidak menghormati perempuan.

senator Florida itu membela diri. "saya hanya duduk disana, bosan kerana mereka hanya memperdebatkan mengenai undang-undang menggugurkan kandungan", kata Bennett kepada Sunshine State News. beliau menambah, "gambar itu diperoleh dari email yang dihantar oleh kawan lama yang merupakan bekas pentadbiran penghakiman".

saya membukanya dan berkata FUCK!! ada apa dengan layar komputer saya? lalu segera membuang gambar tersebut.


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

Related Post
1 comments:

.Anna. said...

oh saya ingat di malaysia tadi. boleh bikin panas nanti. hehe

 
© Copyright 2009 Fajridil  |  Template by Asral Enterprise