Thursday, June 4, 2009

Teknik terbaru cari awek

Kepada lelaki-lelaki diluar sana, sekiranya anda semua ada masalah untuk mengurat atau mendapatkan awek idaman, bolehlah anda cuba teknik pengiklanan berkesan seperti gambar dibawah..










Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

Related Post




13 comments:

sharamli said...

tshirt t0k p0mpuan ad x?
0rg nak jgkkkkkkkkkkk

johnsaid...

smart marketing. i also want to try this.

[®uff℮M0™] said...

erm..takkan tuk laki jerk
tuk pempuan xde kew?

mat skodengsaid...

nasib baik aku dah kawin,klau x,nak jugak try.huhu

mat skodengsaid...

nasib baik aku dah kawin,klau x,nak jugak try.huhu

Dhada said...

Entri ni dhada dh baca td .
Apadaa mamat tu :P

pijah@hakuna said...

bo..leh tang gong saya??? dei..
ish3

fajridil adha said...

sharamli -->> ppuan xleh. nnt org ingat ni ppuan murahan. xkisah ke?hehe

john -->> yeah,smart marketing ^_*

ruffemo -->> nak jugak ke. xpela,nnt sy tlg design kan ok :)

mat skodeng -->> dah kawin pun leh try gak beb. tp ko berani ke.hehe

dhada -->> baik awk tgk baju bf awk. ntah2 dia pun ada pakai.hehe :)

pijah -->> hehe. gentle apa mamat tu. xsemua org berani wooo.. :)

سيتي هدايه said...

hahaha:D memang desperado ar..

Anonymoussaid...

t-shirt yg sgt sesuai untuk penulis blog nie. kuang2
-wrx-

fieza_sensei said...

hahahaha. banyak bagut la ini iklan!

balqissy said...

gile best!

Princessa said...

aku rase bgus gak ko pkai bju nie..le publish yg ko ni single lagi sbenanyer..letak no fon n email..le anta proposal..hik3..

 
© Copyright 2009 Fajridil  |  Template by Asral Enterprise