Tuesday, February 9, 2010

Video : Saiful Bukhari Sumpah Diliwat

Ini dia video sumpah saiful bukhari yang dilakukan dengan penuh bangga bahawa duburnya diliwat.

video

Bila diperiksa di hospital pusrawi, tak ada pula bukti bahawa duburnya diliwat. Jadi siapa yang meliwat dubur si saiful ni? Aku rasa duburnya dah dimasukkan ubat gegat. tu yang susah nak berak. wakakaka..

**Kalau nak download video ni, KLIK SINI

Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

Related Post




10 comments:

roslansaid...

ubat gegat? hahahaha..lawak siak..

mat skodengsaid...

dpt emel terus masuk blog.. laju siol ko wat keje.. hehe

Anonymoussaid...

sumpah ni dah diragui kesahihannya, tp masih nak dakwa.. pening aku tgk kerajaan skrgni..

Anonymoussaid...

dia jolok sendiri n then tuduh anwar liwat dia. apa punya org la saipul nih..

encik azuwan said...

may i f**k you?..lawak2..dahi lebam pun xde guna..

nurulsaid...

dahi ada itam. tu wat sendiri ke? huhu..

Anonymoussaid...

Sememang nya dia kena paku dgn aljuburi nak kata apa lagi. Maka tunggulah hasil perbicaran ini nanti. Kalu aljuburu menang leh buat undang-undang berjubur di bolehkan kat Malaysia dan leh tukar nama negara ke Malaybok

Syafiera said...

Dekat dunia je boleh bwat macam nie, kat akhirat sorang pon x dapat tulun termasuklah Na kkkib tu ha

Syafiera said...

tAK KANLAH LIWAT pakai KONDOM kot x logik, Allah di pihak yang benar sahaja.

Anonymoussaid...

Hurm Korang cakap macam tu ade bukti ker, Allah S.W.T , Saiful And Anwar Je Tahu Sape Yang benar

 
© Copyright 2009 Fajridil  |  Template by Asral Enterprise