Wednesday, March 3, 2010

CatchEye - Jana Duit Secara Percuma


SALAM..daripada korang online je, hasil pon xde, mesti BOSAN kan???
mule2 mmg xcaye benda ni, tp why not kite try kan sbb X PERLU MODAL DUIT , MODAL HANYALAH MASA! haaaa, nie die...sambil online, sambil cari duit..
beri saya masa 5 minit je boleh? mari sertai saya di catcheyes
jom..

Catcheye adalah sebuah syarikat pengiklanan terbaru di Malaysia,
apa yang menariknye anda dibayar untuk setiap iklan yang anda lihat disini
ya,mudah saja,klik2 iklan tak samapai seminit dah dapat duit,
malah mereka membayar kita sehingga level 4 secara infiniti..
katakan anda menaja 10 orang di level 1, kemudian mereka menaja 10 orang lagi sehinggalah 4 level, tahu tak awak akan peroleh RM11 jika sehari mereka klik untuk 1 iklan, kalau sehari mereka klik 10x anda peroleh RM11x10=RM110 jika sebulan anda akan peroleh RM110x30=RM3300..
banyak tu .. awak tak nak ke? ayohlah sertai saya..benda ni 100%
percuma..tak perlu modal WANG Cuma MODAL MASA dan perkenalkan kepada 10 orang je..benda free xkan tak boleh ajak..
untuk maklumat awak,keahlian catcheye telah mencecah 80,000 SELURUH DUNIA .. jangan berlengah lagi..Ini bukan penipuan UNTUK WANG ANDA!

Cara nak register:
1.klik : http://www.catcheye.com.my
2.klik : join catcheye now
3.isi maklumat diri,IC dan alamat (penting sebab cek dihantar berdasarkan ini selepas cukup RM50)
4.Isi jawapan:
soalan 1 jawapan A (atas sekali),
soalan 2 jawapan B (yang tengah),
soalan 3 jawapan A (atas sekali).
p/s (jika jawab salah pendaftaran tidak diterima)
5.klik agree and proceed..
Ok siap.

Kemudian apa perlu buat?

1.klik sign in
2.lepas sign in klik reward panel
3.Awak lihat akaun awak ade RM1 (bonus) dan link awak.
4.Copy link awak dan gantikan link saya ini dengan link awak.
5.postkan risalah saya ni di buletin facebook atau myspace & emailkan kepada kawan2.
6.Lihatlah tak sampai sebulan awak dah ade 10 orang di level 1.
percayalah!sebab benda ni 100% percuma REZEKI TUHAN YG BG..TP,KITE KNE USAHA JGAK KN??TGGU APE LG?? FIKIR DAN J0MLA J0IN.. =)

Catcheye.com.my | A different approach to advertising
http://www.catcheye.com.my...

Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

Related Post




2 comments:

Isa said...

Salam Fajridil,

Apa awak punya referral link..

Tq

Aida Sayang said...

Salam,

U dah dapat hardcash ke or juz virtual je? let me know. tks

 
© Copyright 2009 Fajridil  |  Template by Asral Enterprise