Wednesday, August 12, 2009

Man United Berjaya Dapatkan Pengganti Ronaldo





akhirnya man united berjaya mendapatkan pengganti cristiano ronaldo iaitu Frank Fajri Ribery. jadi kepada pasukan-pasukan lain, lupakan saja lah hasrat nak menjuarai apa-apa kejuaraan pun. sebab gandingan mantap wayne rooney dan frank fajri ribery memang mengerunkan pasukan-pasukan lain. sekian berita ringkas. ^_*

Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

Related Post




10 comments:

shafarinasaid...

perasannnnnnnnnnnnn

mRs.aJaQue said...

watttt????
hehe...saje je..
xamik tau pown...

fajridil adha said...

shafarina -->> hehe. ok ape kalau perasan pun. ^_*

mrs ajaque -->> mana leh x amik tau. bkn senang nak dpt pganti ronaldo ni.hehe :)

atok said...

nk beli frank fajri la kat ak nye fantasy football.
eheh bro ade men ff ney ta?

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

>> sangat mabeles cara editing pic itu

hahaha memang tak bley blah!

fajridil adha said...

atok -->> beli jgn xbeli.hehe.. dulu aku ada gak main ff tu. skrgni xmain lg. tp rasa mcm nak main gak la. esok dah start game. jd mlmni aku setting team aku.hehe

yanie putrajaya -->> ni bkn edit la. mmg tul2.hehe ^_*

kizzy tf said...

arr cantik nama pemain baru tu.

Faridrashidi.Com said...

Assalamualaikum, salam sejahtera..

Semoga tuan rumah sentiasa sihat hendaknya.

Guna super impose ke?

Kalau kelapangan jemput ke blog saya. Boleh bertukar link dan pendapat.

Kembara Sufi Mencari Aspirasi

green said...

hehe..mcm real gamabr tu

fajridil adha said...

kizzy -->> bkn nama je cantik,tp muka pun cantik.hehe

faridrashidi -->> wsalam.. salam sejahtera juga. ni gmbr real. bkn super impose ^_*. ok,nnt tukar link.

green -->> hehe. mmg real la ^_*

 
© Copyright 2009 Fajridil  |  Template by Asral Enterprise