Sunday, May 23, 2010

Black - Sofea Jane (Download Mp3 dan Lirik)

foto Black mp3 Sofea Jane

Black (Mentor) - Sofea Jane (Download Mp3 dan Lirik)

fajridil.blogspot.com - aku ni dah lama tak ikuti perkembangan industri muzik. sejak blog mp3 aku dah tak aktif lagi, aku memang tak ambil tahu pasal muzik lagi.

kalau sebelum ni boleh dikatakan semua lagu terbaru, aku akan dapat dulu untuk di masukkan ke dalam blog, tapi kini sudah tidak lagi. malah dengar lagu pun dah teramat jarang.

aku cuma dengar lagu setiap kali memandu kereta ke kedai. pagi dan malam. tu pun aku dengar Sinar FM. memang semua lagu-lamu "old timer" saja lah. maklumlah, industri muzik tanah air memang lembab dan malap sangat-sangat kebelakangan ni. lagu-lagu yang dihasilkan pun boleh dikategorikan tahap sampah saja. lagu syok sendiri orang kata. sebabtu ramai yang beralih untuk mendengar lagu-lagu lama di Sinar FM. lagi mantap dan tangkap leleh. hehe.

tapi semalam bila aku pergi ke Melaka, tak tahu pula siaran Sinar FM disana berapa frekuensinya. jadi aku tuning la radio kereta aku tu. tiba-tiba yang keluar siaran Suria FM. Linda Onn masa tu jadi dj nya. entah berapa frekuensinya, aku pun dah lupa. tapi masa tu ke udara pula lagu yang aku tak pernah dengar lagi. sedaplah lagunya. tangkap lentok juga lah. haha.

rupanya lagu tu Black (Mentor) yang nyanyi. tajuknya Sofea Jane / Sofia Jane. suara Black ni memang "power". boleh dikatakan dahsyat jugalah. dalam hati aku berkata, "inilah lah baru lagu". jadi kepada sesiapa nak lirik dan mp3 lagu Black - Sofea Jane ni, aku sediakan dibawah.

Lirik Sofea Jane – Black (Mentor)

Kau ibarat permata di dalam hiasan kaca
Yang tak bisa disentuh
Namun hanya boleh dipandang
Ingin sekali ku sentuh
Ingin jua ku memiliki

Kau selalu membuat hatiku merasa berat
Dan kau yang selalu ada
Saat semua pergi
Bagaimana mungkin
Untuk kau mengerti

Kini telah ku sedari
Mimpiku tak bererti sendiri

Chorus

Seandai kau tahu
Apa yang ku mahu
Mahukah dirimu ‘tuk mendekatiku
Dan aku tak bisa memaksa dirimu
Walau dalam tidur
Ku kan menantimu hingga akhir nanti

Kau selalu membuat hatiku merasa berat
Dan kau yang selalu ada
Saat semua pergi
Bagaimana mungkin
Untuk kau mengerti

Kini telah ku sedari
Mimpiku tak bererti sendiri

Ulang Chorus 2X


Download Mp3 - Black - Sofea Jane

Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

Related Post




0 comments:

 
© Copyright 2009 Fajridil  |  Template by Asral Enterprise