Wednesday, September 9, 2009

Batal Kawin

Project Pop - Batal Kawin

beberapa bulan lepas,lagu Wali - Cari Jodoh meletup-letup di corong radio dan stesen tv di indonesia, singapura dan malaysia. sekarang ni Project Pop keluar pula dengan lagu baru yang bertajuk Batal Kawin. bila aku dengar lagu ni, ada ciri-ciri lagu wali juga tapi liriknya lebih menggelikan hati. lagipun aku ada juga pengalaman tak jadi kawin ni. jadi aku dengar pun senyum sendiri je lah.hehe. kalau nak download, aku sediakan link kat bawah.selamat mendengar ^_^


Lirik Lagu - Project Pop - Batal Kawin

"Pengumuman pengumuan Bapak-Bapak dan Ibu-Ibu..Alhamdulliah minggu depan kang Dadang bakal kawin...Jadi pada dateng yah jangan lupa..oke"

Kawin...Kawin... Minggu depan aku kawin
Kawin...Kawin...Tidur ada yang nemenin
Kawin...Kawin....Status di KTP nanti jadi kawin.. Hey
Kawin...Hey. Kawin....Hey. Kawin....

Amin...Amin... Undangan di sebar Amin
Amin...Amin... Ketering kebayar Amin
Amin...Amin... Mas kawin di bayar lunas bilang Amin..
Amin... Hey. Amin... Hey. Amin... Hey. Amin..

Ternyata eh ternyata semua tak sesuai rencana
Sampai akad pun tiba calon ku tak datang juga
Dia lari sama mantan pacarnya...Hey
Sial... Hey. Sial....Sial...Sial

Reff :
Oh mama...Oh papa...apakah salah hamba
Perkawinan kini batal bikin malu keluarga
Gara-gara cari calon hanya dari bagus rupa
Ternyata eh ternyata dia tidak setia

Tak setia....

**
Kawin...Kawin... Minggu depan aku Kawin
Kawin...Kawin...Tidur ada yang nemenin
Kawin...Kawin....Status di KTP nanti jadi kawin..Hey
Kawin...Hey. Kawin..Hey. Kawin..

Ternyata eh ternyata semua tak sesuai rencana
Sampai akad pun tiba calon ku tak datang juga
Dia lari sama mantan pacarnya...Hey
Sial...Hey. Sial....Sial...Sial....Sial..

Back to Reff

Oh Mama...Oh papa...Kini aku pasrah saja
Carikanlah calon istri yang sesuai keinginan
Yang baik yang setia dan bisa dipercaya
Yang amanah fatonah dan juga istikomah

La..la..la... La..la..la...
Maaf aku tak bisa
La..la..la...La..la..la...
Maaf aku pun tak bisa..
La..la..la..laa..la..laa..laa Maaf aku tak bisa..

Coda :
Wahai cinta ketahuilah...
Bahwa wanita racun dunia...

"Mendingan sama eke bo...Yukk mareeeee"


Project Pop - Batal Kawin

DOWNLOAD MP3 VIA 4SHARED

Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

Related Post




7 comments:

sharamli said...

penah ke xjadik kawen?

erk?

ezzati said...

errr...ada xperience???bole citer ni kt sini ngan lbh lnjt..

fiza said...

ermm..pnglaman masing2 kan?? stiap kjadian, ader hikmahnya..Allah Lebih Mengetahui..doa, doa n terus brdoa ye! Cewah! Ckp org pndai! hehe:)

*actually,xpenah lg dgr dua2 lagu tu..

soul krasty said...

mmg letup2 la wali band cari jodoh tu..smp lagu tu jd lagu tema rumah sewa aku.haha.

aishahSGsaid...

tak gatai nk kawen ke bang... hahah aneway miz ya faj :)

atok said...

kawen tu indah.
wakakaka

Gallery Dewasa said...

[-+] Ngentot di Bis Rame-rame
[-+] Pesta Seks di Kampus
[-+] DOWNLOAD HD ADULT MOVIES
[-+] DOWNLOAD MOVIES 18+
[-+] DOWNLOAD MOVIES HD 18+ FREE
[-+] FREE HD ADULT MOVIES
[====] PORN : melayu luncah video
[####] lucah awek bertudung


[-+] FREE MOVIES 18+
[-+] Japanese Porn Star

[-+] DOWNLOAD BOKEP JEPANG - MOMOKA NISHINA
[-+] DOWNLOAD BOKEP JEPANG - MARIA OZAWA
[-+] DOWNLOAD MOVIES 18+
[====] PORN : melayu luncah video
[####] lucah awek bertudung



[-+] DOWNLOAD BOKEP JEPANG - SAORI HARA
[-+] Memek Perawan Basah
[-+] Toket ABG SMA Merah
[-+] Lucunya Malam Pertama
[-+] DOWNLOAD MOVIES 18+
[====] PORN : melayu luncah video
[####] lucah awek bertudung


cerita luncah awek
luncah video terbaru
gambar gambar luncah
melayu luncah video
[-+] DOWNLOAD MOVIES 18+
[====] PORN : melayu luncah video
[####] lucah awek bertudung


novel luncah melayu
youtube luncah melayu
video luncah melayu
awek kena rogol
[-+] DOWNLOAD MOVIES 18+
[====] PORN : melayu luncah video
[####] lucah awek bertudung


cerita rogol awek bertudung
video rogol awek
awek di rogol jejaka
rogol awek melayu
[-+] DOWNLOAD MOVIES 18+
[====] PORN : melayu luncah video
[####] lucah awek bertudung





















































































































































































































































































































 
© Copyright 2009 Fajridil  |  Template by Asral Enterprise