Wednesday, December 10, 2008

malaysia 0 - 3 thailand

Mcm biasala,team bolasepak kebanggaan kita rakyat malaysia adalah antara team yg paling cepat balik awal ke rumah masing2.haha. :O Hari ni harapan malaysia untuk sekurang-kurangnya layak ke separuh akhir AFF Suzuki Cup berkecai setelah dibelasah 3-0 oleh thailand. Gol thailand dijaringkan oleh Suksomkit pada minit 23,Dangda pada minit 46 dan 76. Selepas ni aku rasa team malaysia patut lawan kat liga super je lah. Kalau tak pun, lawan dgn pasukan kat liga perdana malaysia je. tu la yg sepatutnya. Buang duit je kalau lawan dgn team luar kalau sentiasa kalah je.Balik kampung tanam jagung lg baik lah. :z

Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

Related Post




5 comments:

mat_prixsaid...

kena bantai lagik.. :| aku setuju dgan pendapat ko, pasukan malaysia patut main kat liga malaysia je. tak payah susah-susah nak lawan kat luar negara. buat malu negara jek. :))

pak itamsaid...

team kita kalah tu dah jadi lumrah. kalau menang baru ada rasa terkejut. :))

harimau_kumbangsaid...

okey sangat lah tu kalah 3-0. sepatutnya kalah 15-0. wakakaka. :f

fiFAiZzaTi said...

erm,, ntahla...

atok said...

malaysia bolehhhhh! ;D

 
© Copyright 2009 Fajridil  |  Template by Asral Enterprise